15 november 2023 – Opbrengst van geslaagd combiconcert naar Halte Zomervilla

Klaaswaal – Hook’s Bigband gaf samen met de bluesband MôtWat een zeer geslaagd combiconcert. De in Parijse sfeer versierde zaal van PJ Muziekcentrum in Klaaswaal was tot de laatste plaats bezet.

In verschillende bezettingen werd een aanstekelijk programma afgewerkt. De bigband, onder leiding van vertrekkend dirigent Jeroen Brokkelkamp, speelde bekende en minder bekende jazz-nummers.

Daarbij wist zangeres Francisca Soltesz de stemming er goed in te brengen. Leen Baars met zijn kenmerkende bluesy teksten deed niet voor haar onder, stevig ondersteund door de rest van de vijfkoppige MôtWat formatie.

Vooral toen vier blazers van de bigband daarbij aansloten werd het een groot feest. De steeds enthousiastere reacties van het publiek maakten wel duidelijk dat het programma zeer werd gewaardeerd. De sfeer werd nog beter door de heerlijke hapjes van restaurant ‘t Kookhuys die grif van de hand gingen.

Net als voorgaand jaar had dit combi-concert min of meer een benefietkarakter.
De meeropbrengst van deze feestelijke avond wordt ter beschikking gesteld aan Halte Zomervilla in Nieuw-Beijerland, een plek waar iedere EVMB (Ernstig Verstandelijk Meervoudig Beperkt) jongere krijgt wat hij of zij nodig heeft: zorg en uitdaging op maat. De cheque ter waarde van €1.000,- werd afgelopen woensdag 15 november overhandigd.

Terug naar nieuws